WVW_0917

Zinderende dag

Kies voor een compleet verzorgde dag op het water

Praten en dromen over Zinder is heel onderhoudend, maar het gaat natuurlijk om het varen! Daarom bieden we u de mogelijkheid om door middel van onze Zinder Events zelf te beleven hoe u het optimale uit uw vrije tijd kunt halen met onze tenders. Varen is ervaren!

De tenders van Zinder worden niet verhuurd, u kiest voor een compleet verzorgde dag op het water. Elk event dat we organiseren is onder begeleiding van een professional.

Proefvaart

Voordat u besluit om uw spaarzame vrije tijd te upgraden aan de hand van een Zinder tender, wilt u eerst zelf ondervinden hoe dat voelt. Een proefvaart is genoeg om u te overtuigen van de kwaliteit die u verwerft, zowel qua materiaal als ervaringen. Bel 036 53 69 369 of mail naar zinder@yachtingcompany.nl om een proefvaart aan te vragen.

Klantrelatiedag

Als u echt indruk wilt maken op uw zakenrelaties, dan neemt u ze mee op een tender van Zinder. Of meerdere tenders. Samen met u maken we er een klantrelatiedag van die ze zich nog lang zullen heugen. U krijgt vast en zeker al snel de vraag wanneer er weer zo’n ontspannend uitje op het programma staat.

VIP-dag

Wilt u zich met uw gasten écht als een VIP laten varen over de mooiste watergebieden van Nederland en omstreken? Dat regelen we graag voor u. Precies zoals u het voor zich ziet, dus laat ons vooral weten wat uw wensen zijn. Dan maken wij er een exclusieve VIP-dag van aan boord van een exclusieve tender van Zinder.

Yachting Company Muiderzand
Exclusief dealer Zinder Boats

Marinaweg 8
1361 AC  Almere
The Netherlands

036 53 69 369
zinder@yachtingcompany.nl