Zinder service

Service

Zinder zorgt voor u en uw boot

De aanschaf van een Zinder tender is het begin van een jarenlange relatie. Niet alleen met uw nieuwe boot, maar ook met ons als servicegerichte organisatie. Zinder zorgt voor u en uw boot. Wanneer we u ergens mee kunnen helpen, dan doen we dat. We doen er alles aan om uw quality time zo waardevol mogelijk te maken. Daar kunt u op rekenen.

Wintercare

Zodra het seizoen ten einde loopt, verzorgen wij graag de winterstalling voor uw Zinder tender. Bovendien zorgen onze capabele professionals er ook voor dat uw boot helemaal kant en klaar wordt gemaakt voor het volgende vaarseizoen.

Financiering en verzekering

U wilt uiteraard goed verzekerd zijn als u met uw dierbare investering het water op gaat. Daar helpen wij u graag bij. Net zoals we u ook kunnen helpen met de financiering van uw Zinder tender, bent u ook voor de ideale verzekering bij ons aan het juiste adres.

Transport

Genieten van uw Zinder tender kan over de hele wereld. Wij begrijpen dat u zelf geen tijd hebt om helemaal naar bijvoorbeeld Zuid-Frankrijk of Portugal te varen. Daarom nemen we u graag het transport uit handen. Laat ons weten waar u binnenkort quality time wilt doorbrengen en wij zorgen ervoor dat uw boot daar voor u klaarligt.

Yachting Company Muiderzand
Exclusief dealer Zinder Boats

Marinaweg 8
1361 ACĀ  Almere
The Netherlands

036 53 69 369
zinder@yachtingcompany.nl