Slider-8802
Slider-8803
Slider-880
Slider-8804

Zinder880

Altijd controle, volop dynamiek

Kwalitatief hoogwaardige tijdsbesteding, dat is wat de Zinder880 u biedt. Dankzij doordacht ontwerp (100% Dutch Design) en een optimale gebruikerservaring profiteert u van quality time als nooit tevoren. Welkom in de wereld van Zinder.

Hoe gaat u genieten?

De Zinder880 is een dynamische alleskunner waar u alle kanten mee op kunt. Het strakke, functionele ontwerp geeft rust en bewijst zich tijdens het varen. Een uitje met meerdere gezinnen, een heerlijke dag toeren met vrienden: het kan allemaal. Dankzij de stuurpositie achter in de boot kunt u sturen én genieten van de gezelligheid aan boord. Even uit de zon of geen spatwater? Er zijn royale zitplaatsen onder de buiskap. Met de kap naar beneden vaart u zelfs onder de laagste grachtenbruggetjes door.

Stabiel onder alle omstandigheden

Of u nu vaart met z’n tweeën of met z’n tienen, de stabiliteit van de Zinder880 is onovertroffen. Bij het opstappen vanaf de wal, op open water met een stevige Hollandse bries of met vol gas over de plas. De motor reageert direct op de elektronische bediening en het regelen van het toerental gaat vloeiend. De brute motorkracht van 180pk blijft perfect onder controle, wel zo prettig.

Mat, bepaald niet tam

Het authentieke uiterlijk van de Zinder880 zal u zeker bevallen: de matte lak en de superstrakke minimalistische lijnen zijn ons handelsmerk. De verdere styling hebt u helemaal in eigen hand. Onze topstyliste heeft een handige stylingskoffer samengesteld waarmee u al avonden voorpret kunt hebben.

Vorm volgt functie

Geniet u er ook zo van als een ontwerp gewoon goed is? De Zinder880 geeft u continu het gevoel dat aan alles is gedacht. Want dat is ook zo. De stuurpositie achter in de boot is bijvoorbeeld een bewuste keuze. Zo kunt u sturen én genieten van de gezelligheid aan boord. Wij zijn er trots op als vorm functie kan volgen op deze manier. Dan zit alles op de juiste plek. En u ook.

Doordacht ontwerp

De Zinder880 is zo ontworpen dat hij precies op een trailer past. Zo wisselt u gemakkelijk van thuishaven én kan uw Zinder880 ‘gewoon’ mee op een vakantie naar een mooie plek aan de Middellandse Zee.


Lees meer...

Specificaties Zinder880

Lengte 8,82 m
Breedte 2,51 m
Diepgang 0,79 m
Doorvaarhoogte 1,18 m
Dieselmotor  195, 80 en 29 Turbodiesel Yanmar
Personen Maximaal 10
Max. vaarsnelheid 50 km/uur, met 4 personen en belading
CE-categorie C
Stuurpositie Achterin
Standaard Geïntegreerd zwemplateau, boegschroef, koelkast, watervoorziening, zonnebed, verzonken Flexiteek … en nog veel meer.
Zinder880 CAD Zinder880 CAD

De Zinder880 is standaard zeer royaal uitgerust. De mogelijkheden voor een nóg royalere uitrusting zijn opgenomen in de optielijst, maar in de basis ontbreekt het de 880 aan niets. Download de prijs- en optielijst 2018 van de Zinder880.

Yachting Company Muiderzand
Exclusief dealer Zinder Boats

Marinaweg 8
1361 AC  Almere
The Netherlands

036 53 69 369
zinder@yachtingcompany.nl