Slider-770
Slider-7704
Slider-7703
Slider-7702

Zinder770

Hollands vakmanschap, internationale allure

De 770 is het nieuwste model Zinder. Van design tot bouw en afbouw; de Zinder770 is één brok betrouwbaar vakmanschap van 100% Nederlandse bodem. Ook de Zinder770 heeft dat onweerstaanbare samenspel tussen functionaliteit en design. Gebouwd van aluminium en afgewerkt op het hoogste niveau, aan alles voel en zie je dat de Zinder770 is ontworpen en gemaakt voor de hoogste kwaliteitsbeleving. Tegelijk is gedacht aan optimaal gebruiksgemak. Kap open, stap in en vaar weg!

Ultieme ontspanning in geconcentreerde vorm

Met de Zinder770 is elke tocht een ontspannen vaarbeleving. De Friese Meren, de Amsterdamse grachten, maar net zo goed het Lago Maggiore. De souplesse waarmee je de Zinder770 vaart geeft een geweldig gevoel van vrijheid om met vrienden en familie optimaal te genieten van je vrije tijd. De Zinder770 is compact genoeg om goed mee te kunnen nemen op een trailer.

Eenvoud is schoonheid

De indeling aan boord is treffend efficiënt. Sta je aan het design stuurwiel, dan sta je óók centraal tussen je gasten. De motorkist is tegelijk tafel met genoeg ruimte voor de in de koelkast fris gehouden hapjes. Drankjes staan stabiel in de strak vormgegeven aluminium houders. Je kunt zonnen én de beschutting opzoeken. Met Zinder geniet je van de kracht van de eenvoud.

De hoogste standaard… standaard!

Ook de Zinder770 is standaard uitgerust met een Yanmar motor. Deze motoren zijn van topkwaliteit en hebben een wereldwijd servicenetwerk. Yanmar motoren zijn krachtig én zuinig in gebruik en kenmerken zich door een prachtig gelijkmatig geluid. Met 125 pk power genoeg voor een snelle oversteek of een middagje waterskiën. Is snelheid minder belangrijk? Dan is de Zinder770 ook verkrijgbaar met een 19 pk Yanmar turbodiesel motor. Perfect voor alle Nederlandse wateren waar een snelheidsbeperking geldt en een relaxte dag op het water centraal staat.

Eigen stijl, zinderend karakter

De matte, exclusief voor Zinder ontwikkelde lak en de minimalistische lijnen zijn het handelsmerk van Zinder. Toch is geen Zinder hetzelfde. De kleur van de romp en de kap, het materiaal van het dek: je vult het grotendeels zelf in. Onze styliste heeft diverse stylingkeuzes voorbereid. De configurator geeft volop ideeën en op aanvraag is een uitgebreide Zinder Stylingkoffer beschikbaar. Modern, klassiek of retro: je stijlkeuze maakt van de Zinder770 een boot met een eigen signatuur. Dat alles uiteraard met behoud van het kenmerkende, karakteristieke Zinder-design.

 


Lees meer...

Specificaties Zinder770

Lengte 7,70 m
Breedte 2,34 m
Diepgang ca. 0,57 m
Kruiphoogte ca. 1,18 m (met buiskap naar beneden)
Doorvaarhoogte  ca. 2,00 m (met buiskap omhoog)
Dieselmotor 125 of 19 pk Turbodiesel Yanmar
Personen Maximaal 10
Max. vaarsnelheid 50 km/uur, met 4 personen en belading
CE-categorie C
Stuurpositie Achterin
Standaard Geïntegreerd zwemplateau, boegschroef, koelkast, watervoorziening, zonnebed, verzonken Flexiteek … en nog veel meer.

De Zinder770 is standaard zeer royaal uitgerust. De mogelijkheden voor een nóg royalere uitrusting zijn opgenomen in de optielijst, maar in de basis ontbreekt het de 770 aan niets. Download de prijs- en optielijst 2018 van de Zinder770.

Yachting Company Muiderzand
Exclusief dealer Zinder Boats

Marinaweg 8
1361 AC  Almere
The Netherlands

036 53 69 369
zinder@yachtingcompany.nl