Modellen

Zinder770Ultieme ontspanning in geconcentreerde vorm

Met de Zinder770 is elke tocht een ontspannen vaarbeleving. De Friese Meren, de Amsterdamse grachten, maar net zo goed het Lago Maggiore. De souplesse waarmee je de Zinder770 vaart geeft een geweldig gevoel van vrijheid om met vrienden en familie optimaal te genieten van je vrije tijd. De Zinder770 is compact genoeg om goed mee te kunnen nemen op een trailer.

Eenvoud is schoonheid

De indeling aan boord is treffend efficiënt. Sta je aan het design stuurwiel, dan sta je óók centraal tussen je gasten. De motorkist is tegelijk tafel met genoeg ruimte voor de in de koelkast fris gehouden hapjes. Drankjes staan stabiel in de strak vormgegeven aluminium houders. Je kunt zonnen én de beschutting opzoeken. Met Zinder geniet je van de kracht van de eenvoud.

De hoogste standaard… standaard!

Ook de Zinder770 is standaard uitgerust met een Yanmar motor. Deze motoren zijn van topkwaliteit en hebben een wereldwijd servicenetwerk. Yanmar motoren zijn krachtig én zuinig in gebruik en kenmerken zich door een prachtig gelijkmatig geluid. Met 125 pk power genoeg voor een snelle oversteek of een middagje waterskiën. Is snelheid minder belangrijk? Dan is de Zinder770 ook verkrijgbaar met een 19 pk Yanmar turbodiesel motor. Perfect voor alle Nederlandse wateren waar een snelheidsbeperking geldt en een relaxte dag op het water centraal staat.

Eigen stijl, zinderend karakter

De matte, exclusief voor Zinder ontwikkelde lak en de minimalistische lijnen zijn het handelsmerk van Zinder. Toch is geen Zinder hetzelfde. De kleur van de romp en de kap, het materiaal van het dek: je vult het grotendeels zelf in. Onze styliste heeft diverse stylingkeuzes voorbereid. De configurator geeft volop ideeën en op aanvraag is een uitgebreide Zinder Stylingkoffer beschikbaar. Modern, klassiek of retro: je stijlkeuze maakt van de Zinder770 een boot met een eigen signatuur. Dat alles uiteraard met behoud van het kenmerkende, karakteristieke Zinder-design.

 

Zinder880Hoe gaat u genieten?

De Zinder880 is een dynamische alleskunner waar u alle kanten mee op kunt. Het strakke, functionele ontwerp geeft rust en bewijst zich tijdens het varen. Een uitje met meerdere gezinnen, een heerlijke dag toeren met vrienden: het kan allemaal. Dankzij de stuurpositie achter in de boot kunt u sturen én genieten van de gezelligheid aan boord. Even uit de zon of geen spatwater? Er zijn royale zitplaatsen onder de buiskap. Met de kap naar beneden vaart u zelfs onder de laagste grachtenbruggetjes door.

Stabiel onder alle omstandigheden

Of u nu vaart met z’n tweeën of met z’n tienen, de stabiliteit van de Zinder880 is onovertroffen. Bij het opstappen vanaf de wal, op open water met een stevige Hollandse bries of met vol gas over de plas. De motor reageert direct op de elektronische bediening en het regelen van het toerental gaat vloeiend. De brute motorkracht van 180pk blijft perfect onder controle, wel zo prettig.

Mat, bepaald niet tam

Het authentieke uiterlijk van de Zinder880 zal u zeker bevallen: de matte lak en de superstrakke minimalistische lijnen zijn ons handelsmerk. De verdere styling hebt u helemaal in eigen hand. Onze topstyliste heeft een handige stylingskoffer samengesteld waarmee u al avonden voorpret kunt hebben.

Vorm volgt functie

Geniet u er ook zo van als een ontwerp gewoon goed is? De Zinder880 geeft u continu het gevoel dat aan alles is gedacht. Want dat is ook zo. De stuurpositie achter in de boot is bijvoorbeeld een bewuste keuze. Zo kunt u sturen én genieten van de gezelligheid aan boord. Wij zijn er trots op als vorm functie kan volgen op deze manier. Dan zit alles op de juiste plek. En u ook.

Doordacht ontwerp

De Zinder880 is zo ontworpen dat hij precies op een trailer past. Zo wisselt u gemakkelijk van thuishaven én kan uw Zinder880 ‘gewoon’ mee op een vakantie naar een mooie plek aan de Middellandse Zee.

Yachting Company Muiderzand
Exclusief dealer Zinder Boats

Marinaweg 8
1361 AC  Almere
The Netherlands

036 53 69 369
zinder@yachtingcompany.nl